duminică, 29 august 2010

Un oras care merita vizitat...Brasov:)

Nu stiu cu ce as putea sa incep... poate printr-un "indemn", daca nu ati vizitat inca Brasovul , trebuie sa il vizitati imediat ce vi se ofera aceasta oportunitate!:)...Stiam din povesti de la o buna prietena care locuieste acolo ca e frumos , dar e altceva atunci cand vezi si nu iti este povestit....
Am avut parte de un "ghid turistic" foarte deosebit... de fapt este vorba despre o persoana de gen feminin... nu am sa va dezvalui cine e, dar se subintelege din ceea ce am scris mai sus :) caruia trebuie sa ii multumesc mult :)
Aaa... ar mai fi ceva... daca ajungeti in Brasov trebuie sa ajungeti sa vedeti Brasovul de "sus", e o senzatie placuta... si ... trebuie sa vizitati "Biserica Neagra"... sa aveti ocazia sa asistati la un concert de muzica instrumentala in incinta bisericii... frumos :)

2 comentarii:

  1. Brasovul...Cred ca e mai mult decat un oras care merita vizitat,cred ca este un oras care merita iubit. Eu il iubesc, il iubesc de la prima vizitare:) Linistea si tacerea lui mi/a vorbit, mi-a spus povestea sa, a fost ca o intoarcere in timp, o intoarcere la o lume mai buna. M-a impresionat Tampa, m/am simtit pentru o ora in cer. E frumos.Coborarea a fost trista, a fost ca atunci cand te/ai trezit dintr-un vis frumos, dar contactul cu Centrul vechi istoric mi/a trezit iar bucuria. Parca eram intr/o lume a povestilor, care as fi vrut sa nu aiba final, mi/au placut casele mici, aranjate, despartinte prin stradute inguste. Intr/un cuvant: frumos. Brasovule astept sa te revad.PS Am avut acelasi "ghid turistic deosebit" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este dragul meu! Brasovul este un oras care merita iubit.... si eu astept cu nerbadare sa il revad, sper sa fie cat mai curand...
    Iar , in privinta ghidului sunt prea multe de spus, dar stie tot ceea ce cred si simt....

    RăspundețiȘtergere