duminică, 3 martie 2019

Tu femeie... si când nu mai poți mai poți un pic ...

"Fiecare clipa de cautare este o clipa de regasire."Alchimistul- Paulo Coelho



Femeia este apusul si rasaritul in acelasi timp , depinde numai din ce perspectiva privesti si cat de multa intelegere, atentie si iubire ii acorzi.
Femeia nu e fiinta rationala si intransigenta, femeia este bunatatea si echilibrul de care ai nevoie in viata ta, dar pe care o sa inveti sa le apreciezi la adevarata intensitate si importanta atunci cand se vor pierde.
Femeia nu inseamna o persoana caruia trebuie sa îi faci toate capricile pentru ati oferi un zambet, ea ofera zambetul si imbratisarea ei fara sa astepte ceva in schimb. 
Ea chiar exista asa cum am descris-o eu in aceste randuri, tot ce trebuie sa faci e sa inveti sa o asculti si cand spun sa o inveti sa o asculti , ma refer la ai arata ca o iubesti nu doar in zilele de 1-8 Martie ci in fiecare zi, pentru ca fiecare zi aduce un suflu nou relatiei dintre tine si ea , daca iti doresti cu adevarat.

Iubirea , admirația și gândul pozitiv poți să le îndrepti către persoana iubita sau către persoana căruia îi spui mama și care ți-a creat acest Univers , in fiecare zi pentru că, nici o zi nu e la fel ca alta . 
Fiecare dimineață își are farmecul ei aparte magic , în care vechi universuri sunt distruse și se creează noi stele.

Un om , o femeie poate aduna durere dincolo de ceea ce o sa exprime la exterior , dar pentru că ea este puternica merge înainte chiar și atunci când nu mai poate . O femeie o sa poată întotdeauna pentru că știe că și atunci când nu mai poți , mai poți un pic .
Credeti ca o un om, o femei poate să uite durerea pierderii ? Nu, dar se poate bucura atunci când înfăptuiește ceva sau când cineva e bucuros , lăsând la o parte durerea proprie .
O femeie poate să fie empatică chiar și cu persoana care a rănit-o cel mai mult pe parcursul timpului , daca aceea persoana se află acum într-un impas ... oare cum și de ce e capabilă de empatie , chiar și în aceste momente ... Răspunsul e simplu , femeia poate să fie în același timp o fință rationala , dar si o fiinta care iubeste dincolo de durerea proprie.

Iubește femeia dincolo de aparențe și o să descoperi că o pereche de pantofi nu o pot bucura mai mult decât i-ar aduce bucurie un moment de atenție , o clipa de înțelegere din partea ta ... un telefon scurt în timpul zilei în care să o intrebi “cum te simți ...?”. O îmbrățișare uneori e tot ce are nevoie , trebuie doar să vrei să simți și să asculti .
E atât de simplu ... daca ai asculta-o ai înțelege femeia .
Restul sunt doar glume, clișee... nu trebuie să o pierzi pentru a înțelege că savoarea persoanelor recuperate, care reintra in viata ta este mierea cea mai dulce pe care o puteai gusta.

“Dacă cunoști iubirea cu adevărat, cunoști și sufletul lumii, care e făcut din iubire.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu