duminică, 8 martie 2020

O scrisoare cӑtre tine…

„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” — Charles Baudelaire




          
Acordă-ți timpul necesar și curajul de a nu uita de tine, oferă-ți spațiu să ai grija de tine în adevăratul sens al cuvântului.
 Fără tine familia ta, si tot ceea ce încerci să se dezvolte armonios în jurul tău o să aibă mereu câte o piesă lipsă pentru că tu probabil la un moment dat ai uitat, că ești piesa ceea mai  importanta din acest puzzle numit viață, pe care încerci să-l creionezi zilnic în culorile cele mai frumoase si calde.
 Amintește-ți mereu că fara zambet, încredere, dorințe și aspirații înalte toate celelalte aspecte ale vieții o să se piardă pe parcurs, cand ar putea sa fie minunate și sa fie prezente pentru totdeauna in viața ta.
        Te-ai intrebat vreodata ce e cu adevarat in interiorul tău, i-ai scris vreodata interiorului tău căruia să îi mulțumesti pentru ceea ce ai devenit astăzi, ți-ai permis să te ierti pentru încercările eșuate pe care le-ai avut pe parcursul timpului, te-ai iubit vreodata cu adevarat pentru ceea ce reprezinți tu in interiorul tău si nu pentru ceea ce trebuie sa vadă ceilalți atunci cand te cunosc?

Un copil fericit o sa aiba în spate întodeauna o mama si o femeie fericită și sănătoasă, o mama si o femie care să se simtă iubită, apreciată și susținută în ceea ce își dorește să facă atât pe plan familial, dar si pe plan profesional și personal.

Un sot fericit are în spatele lui o soție care se simte apreciată, ascultată și susținută din toate punctele de vedere. Pentru a exista un echilibru în relația de căsnicie sau în oricare alt gen de relație este necesar să fie prezente cel puțin 3 ingrediente principale : iubire, atenție și comunicare. 







Femeia e o creatură menită să fie iubită,
 nu înțeleasă.” — Sigmund Freud


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu