sâmbătă, 27 aprilie 2013

Platforma online pentru angajarea persoanelor cu dizabilitati!

Asociatia " Centrul pentru recrutarea persoanelor cu dizabilitati " este o organizatie non-guvernamentala creata in anul 2012, ca urmare a proiectului international "Techcamp Global" , care a venit in sprijinul crearii unei platforme online care sa vina in sprijinul persoanelor cu dizabilitati.
Serviciile ce le oferim acopera o gama larga de servicii , precum consilierea, terapia ocupationala, psihoterapia si intermedierea prin intermediul platformei online a oportunitatilor de angajare in campul muncii pentru persoane cu dizabilitati.

Asociatia " Centrul de recrutare pentru persoanele cu dizabilitati " are in vedere crearea unei platforme online  in Romania ,care sa acopere nevoia stringenta a integrarii persoanelor cu dizabilitati in campul muncii.
Vom  implementa un sistem bazat pe crearea profilelor optime si adaugirii experientelor profesionale conform fiecarei categorii de dizabilitate.
Astfel vom putea filtra si trimite direct catre potentialul angajator aplicatiile inscrise, si intermedierea directa online a etapei selectiei candidatului fara deplasarea la sediul viitorului loc de munca.
 
Va invit cu drag sa aflati mai multe informatii de la persoana care s-a gandit sa demareze acest proiect , din  care cu mare bucurie va anunt ca se aude ca voi face si eu parte .
Numele si datele de contact ale persoanei pe care o puteti contacta pentru alte informatii sau sa va indrume spre a putea face donatii , pentru ca acest proiect deosebit sa prinda aripi este domnul Dumitru Cristian Stefan.
str.Arhip Nicolae, nr.3A, Bl.99, sc.F, et.3, ap.113, judetul Prahova, Ploiesti
0726010773 - DUMITRU CRISTIAN STEFAN
 
Militam pentru o viata normala, o viata independenta !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu