duminică, 25 decembrie 2011

Un suflet cald...

"Totul este cu putinta in sufletul omenesc, el este in orice clipa susceptibil, de schimbare fericirea poate aparea in mijlocul disperarii."Nimic nu este intamplator in aceasta viata, totul este predestinat spunea cineva drag sufletului meu, am ajuns sa ma conving si eu de acest citat.
Am sa va povestesc in randurile urmatoare despre o persoana puternica, o persoana minunata , o persoana care a "luptat" cu viata si mereu a castigat "batalia".
Bucuria , puterea de munca, fericirea  si pe de alta parte tistetea, deznadejdea, le primim de la Dumnezeu, doar de noi depinde cat de mult ne pot ajuta in dezvoltarea noastra ca persoana.
Persoana despre care va povestesc a stiut sa se bucure atunci cand a fost cazul, sa zambeasca dupa ce lacrimile i-au pus stapanire pe suflet, a reusit mereu sa aduc un zambet pe chipul copilasilor care aveau nevoie de un zambet, o mangaiere, un alint, o vorba buna.
Eu am avut deosebita placere si onoare sa lucrez alaturi de aceasta persoana minunata , desi eu eram doar voluntar la centrul pe care ea il coordoneaza, a stiut mereu sa pe ma faca sa ma simt acolo ca si cum fac parte din echipa lor , lucru pe care il face in continuare, desi drumurile noastre profesionale au luat-o in directii oarecum diferite.
O persoana care m-a primit cu caldura si care a reusit sa imi ajunga la suflet usor, o persoana speciala, o prietena deosebita...ea se numeste Lavinia :)

Am mai scris pe blog despre o prietenie care poate traversa Oceanul, sunt mandra si bucuroasa ca am posiblitatea sa am langa mine astfel de persoane, care imi demostreaza mereu ca, o prietenie adevarata, poate traversa Oceanul, poate depasii obstacole.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu