duminică, 12 august 2012

Sindrom Down "Dincolo de Aparente" Ploiesti


Buna tuturor!!
Revin cu ganduri pozitive, cu zambetul pe chip si cu sufletul deschis la voi, pentru a va anunta ca intr-o saptamana ne vedem in Ploiesti, in orasul in care o sa incep un proiect de suflet impreuna cu Iuliana Ionescu. Va asteptam si pe voi sa dam viata unei noi dimensiunii in ceea ce priveste Sindromul Down.
Va asteptam sa formam impreuna marea familie a copilasilor cu Sindrom Down din Ploiesti respectiv judetul Prahova!
 Numai impreuna vom putea reusii sa ii determinam si pe cei din jurul nostru sa priveasca dincolo de aparente!
Muzeul de Istorie, Ploiesti, Sala de Conferinte - 22 August 2012, orele 17.00 - 17.30.
www.alexandra-ababi.blogspot.com
Noi suntem : SINDROM DOWN "DINCOLO DE APARENTE" PLOIESTI

8 comentarii:

  1. Copilasul gingas si zambaret din poza, este Victor, copilasul pentru care in principiu s-a creeat acest proiect de suflet.
    Voi aveti posibilitatea sa ne ajutati ca acest proiect sa isi ia zborul.

    Va asteptam, 22 august locatie, Ploiesti- Muzeul de Istorie, orele 17-17:30.

    SINDROM DOWN "DINCOLO DE APARENTE" PLPOESTI

    RăspundețiȘtergere
  2. 20 august, seara - 24 august, pranz

    trenul IR 1746- trenul IC 531

    muzeul de istorie, ploiesti

    mcdonalds,centru

    win market grand center, loc de joaca

    acestea sunt reperele cele mai importante, si traseele parcurse, ale concediului scurt dar zic eu frumos, ales in a fi petrecut la departare de vreo 300 si ceva de km, de catre un om frumos si aparte, cu chip senin, ochi albastri, par balai si trup delicat.un caracter rar, nobil, generos, puternic si singular. un suflet gingas si fragil, mult prea incapator si altruist.o minte sclipitoare, in continua cercetare si cunoastere.toate acestea poarta un nume: alexandra ababi. un om pur si simplu remarcabil, admirabil, stralucitor. pentru tot ce mi-a oferit, mi-a daruit acest om minunat, eu ma inclin pana la pamant, si umil si sincer, ii multumesc ! prezenta lui in viata mea, in casa mea, in mintea si sufletul meu, sunt unul dintre cele mai frumoase daruri pe care viata a cutezat, chiar si asa, in haosul si mizeria din jur, sa mi le daruiasca. si sunt atat de recunoscatoare si de fericita ! acest dar il voi pastra cu mare grija intr-un colt de suflet, si indiferent de timpul si praful ce se va fi depus peste acesta, il voi ingriji si intretine, dincolo de timp, dincolo de orice aparente. este precum o mica comoara, si comorile dainuiesc dincolo de timp si spatiu.sunt mereu vii si prezente in mintea si sufletul stapanului lor.

    iar eu, sunt stapana acestei comori, a acestei prietenii speciale...ce bucurie mai mare poate fi decat sa fi avut onoarea si binecuvantarea sa intalnesc in calea mea o astfel de comoara, cu nume de fata, alexandra :)

    iti multumesc, habibi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iti multumesc, pentru ca mi-ai oferit cateva zile deosebite care o sa imi ramana acolo undeva in suflet, o sa vreau sa mai am parte de aceste zile, o sa stiu sa profit de ele, ptr ca o sa invat acest lucru de la cel mai bun profesor, Iuliana Ionescu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cum stii tu sa spui cuvintele potrivite...inca mai ai timp sa inveti, trebuie doar sa vrei, sa iti doresti , sa indraznesti sa priveste dincolo d eaprente :)eu promit sa am rabdare :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-ti mai place psihologia inversa, doamna profesoara, Iuliana Ionescu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eee, ce sa-i faci, si eu la randu-mi, am avut parte de un profesor al naibii de bun :) domnisoara psiholog clinician practicant, autonom in devenire, Alexandra Ababi :p

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand o sa devina... poate o sa o intalnesti din nou, poate o sa mai invtatam ceva nou una de la cealalata:)

    RăspundețiȘtergere