luni, 11 octombrie 2010

Un nou inceput sau o continuare a ceva ce a inceput acum 3 ani...

"Timpul in cursa lui imensa descopera tot ceea ce era ascuns si acopera tot ceea ce era descoperit"-Sofocle
Am inceput cu un citat care vorbeste despre timp , pentru ca despre timp vorbim si noi in viata de zi cu zi. Cu siguranta de multe ori v-ati  intrebat "oare nu as putea sa dau timpul inapoi" sau "ce placut ar fi fost daca as putea sa dau timpul inapoi", din pacate sau din fericire nu suntem inzestrarti cu aceste puteri de a da timpul inapoi. In schimb putem face altceva care sa ne aduca inapoi in timp, putem apela la amintiri. Ele sunt acelea care ne ajuta si uneori ne tin companie in calatoria noastra numita viata.
Cum am spus si in titlul acestei postari si-a facut loc cu pasi marunti, cu munca si rabdare un nou inceput in viata mea, un inceput de drum.
Probabil va asteptati sa spun despre un nou inceput pe plan sentimental sau orice altfel de inceput, dar nu e asa, un nou inceput sau o continuarea a ceva ce a inceput acum 3 ani si anume o facultate respectiv o continuare reprezentata printr-un master.
Vroiam sa va povestesc cum a fost prima zi dupa 2 luni si jumatate din nou in sala de  curs unde mi-am petrecut 3 ani de zile, stiu ca suna pompos, dar asa e, au fost 3 ani cu lucruri bune, cu lucruri mai putin bune , dar care m-au determinat sa imi doresc sa continui. A fost o zi in care pot sa spun ca am fost asemenea unui copilas caruia i se cumpara o jucarie noua, m-am bucurat ca am revenit din nou la facultate.
A fost foarte placut sa ma revad cu vechii colegi si sa ma intalnesc cu persoanele pe care nu le vazusem pana atunci.
In felul aceasta a trecut si trece timpul, iar cand stau si  ma gandesc  cum eram la inceput uneori zambesc, alteori nu...dar asa este timpul,  o cursa pe care trebuie sa stim sau sa incercam sa o pretuim atunci cand o avem sau il avem (ma refer la timp ca fiind o cursa).
"Cand zeii au dat intelepciune omului , i-au dat ceea mai frumoasa din comori." Sofocle

2 comentarii: