joi, 12 februarie 2015

Exista Ceva Dincolo de Viata pe Pamant?



"Ne plac lucrurile explicabile. Stim mai multe decat credem ca stim si gandim mai mult decat stim si cu toate acestea oamenilor le este frica de ceea ce vor gasi inautrul lor."Putine cuvinte -Multa Iubire

            Exista oare ceva , dincolo de ceea ce traim pe Pamant, cu siguranta exista, dar atata timp cat ne este teama de noi insine si de propriul "Eu"  interior, mereu o sa avem tendinta sa spunem ca nu exista sau ca, daca ar exista noi nu vrem sa credem in astfel de lucruri. Daca va mai amintiti in articolul intitulat "Mintea ta este comoara ta... accepta-te pe tine insuti", va scriam despre faptul ca noi venim din energie , suntem energie si plecam in energie, de aceea cred ca , acolo unde mergem cand scopul nostru pe Pamant se incheie, este purtat de o pura energie care ne poarta acolo unde trebuie sa fim.
          Vorbim atat de simplu, cu drag, cu zambetul pe chip si in suflet despre iubire, care este tot un "DAR"primit de la Divinitate in calatoria noastra numita viata, dar ne ferim ca "Dracu de Tamaie", sa vorbim despre moarte si e firesc pentru ca ne induce un sentiment negativ, dar de ce sa nu vedem dincolo de moartea fizica? De ce sa nu vedem dincolo de aparente? De ce sa nu credem ca exista ceva dincolo de viata pe Pamant?
         Noi , oamenii suntem unici, irepetabili, formidabili, dar asta nu inseamna ca ceva din noi nu se poate sa se transpuna intr-o alta  viata dupa incheierea rolului nostru pe Pamant. Suntem fragili, sensibili si totodata puternici, de aceea trebuie sa avem curajul de a ne gandii ca ceea ce traim aici pe Pamant e o frumoasa calatorie care, poate sa fie continuata si dincolo de aparente.
        Paradoxal , noi nu ne intalnim deloc intamplator, iar povestea fiecaruia este atat de diferita tocmai pentru ca, venim dintr-o alta lume, de undeva dintr-o  alta viata pe care am trait-o candva, dar am trait-o altfel, iar astazi , rolul nostru aici si acum este de  a continua ceea ce am inceput candva. 
         Stiti ca noi venim pe Pamant cu un "bagaj", acel "bagaj", il purtam pentru ca intr-o alta viata, intr-o alta lume am reusit sa indeplinim doar o parte din rolul pe care trebuie sa il incheiem in frumoasa noastra calatorie a prezentului. Cercetatorii ne spun ca, pana a ajunge sa traim prezentul experimentam alte 7 vieti, daca am incerca sa vedem in profunzime, am putea pleca de la premiza ca, Dumnezeu a creat lumea in 6 zile , iar in  a saptea zi s-a odihnit,  la fel si noi am experimentat 7 zile pentru a ne putea bucura de prezent si a putea sa pictam viitorul. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de noi insine, ca apoi sa intelegem ca nimic nu are un sfarsit pentru ca orice noua ni se pare a fii sfarsit este de fapt un alt inceput.
          De cate ori ai spus  multumesc dimineata cand te-ai trezit? De ce sa zici  multumesc...? E simplu pentru ca in timpul noptii si odata cu rasaritul  soarelui ai primit un alt cadou in aceasta viata pe Pamant, ai mai primit in "DAR" o zi prin care Divinitatea a mai scris o pagina in viata ta pe Pamant pentru ca tu la randul tau sa mai scrii o pagina in viata care o sa urmeze.
   
Asadar suflet drag, iubeste, zambeste si picteaza-ti fiecare zi in culori pastelate pentru ca nimic nu este la voia intamplarii... stiu acum te gandesti de unde putere sa zambesti cand totul ti se pare ca e impotriva ta, cauta in interior raspunsul e acolo. Fiecare zi e o alta lectie pentru a intelege ce anume exista dincolo de aparente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu