vineri, 18 aprilie 2014

Gabriel Garcia Marquez

"Spune întotdeauna ce simți și fă ceea ce gândești.
Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când te voi vedea dormind, te-aș îmbrățișa foarte strâns și l-aș ruga pe Dumnezeu să fiu păzitorul sufletului tău.

Întotdeauna există ziua de mâine și viața ne dă de fiecare dată altă oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar dacă greșesc cumva și ziua de azi este tot ce ne rămâne, mi-ar face plăcere să-ți spun cât te iubesc, că niciodată nu te voi uita!


Ziua de mâine nu-i este asigurată nimănui, tânăr sau bătrân. Azi poate să fie ultima zi când ii vezi pe cei pe care-i iubești.
De aceea, nu mai aștepta, fă-o azi, întrucât dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua cand nu ți-ai făcut timp pentru un surâs, o imbrățișare, un sărut și că ai fost prea ocupat ca să le împlinești o dorință.
Dacă aș ști că asta ar fi ultima oară când te voi vedea ieșind pe ușă, ți-aș da o îmbrățișare, un sărut și te-aș chema înapoi să-ți dau mai multe.
Daca aș ști că asta ar fi ultima oară când voi auzi vocea ta, aș înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o dată și încă o dată până la infinit.
Daca aș ști că acestea ar fi ultimele minute în care te-aș vedea, aș spune te iubesc.
Nu mi-aș asuma, în mod prostesc, gândul că deja știi.
Demostrează-le prietenilor tăi cât de importanți sunt pentru tine !" Gabriel García Márquez

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...Nimic nu este la voia intamplarii... Dumnezeu a luat langa El astazi un suflet, nu un corp, in aceasta zi incarcata emotional si spiritual ne-am luat ramas bun de la Gabriel Garcia Marquez (6 Martie 1927- 17 Aprilie 2014)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu